Ekspozita personale në Bujanoc
Ekspozita ishte e hapur për qytetarë dhe për artdashësit
Pamje nga Ekspozita e Pikturave
Shumë pjesëmarrës në këtë eveniment në hollin e Shtëpisë së Kulturës
Piktura: portreti Refugjatja
Pikturë e krijuar nga fotografia origjinale
8
Portrete
21
Natyrë e vdekur
11
Grafikë
12
Syri - Punim Diplome
Tung, unë jam Gëzim Shabani

Biografia ime e shkurtë…

Jam lindur më 11.06.1993 në Tërrnoc, Bujanoc, Lugina e Preshevës

Shkollën fillore e përfundova në vendlindje, shkollën fillore “Muharrem Kadriu” në Tërnoc, shkollën e mesme në qytetin e Bujanocit në shkollën “Sezai Suroi” Gjimnazi i  Përgjithshëm, kurse studimet akademike përfundova në Universitetin Shtetëror të Tetovës në Akademinë e Arteve drejtimi Pikturë.

Përmes pikturave të realizuara mundohem të përcjell tema të ndryshme, ajo çka e veçoj janë portretet.

Kam qenë pjesëmarrës në disa ekspozita të përbashkëta kolektive në Tetovë, Strugë, Tiranë, Preshevë dhe në Bujanoc.

Mundësitë që posedoj
Risitë nga veprimtaria ime
Tash edhe online
Nga sot do të jemi edhe online me punimet tona në këtë domen interneti: www.gezim.co.nf. Në këtë mënyrë jemi pjesë e një auditoriumi të gjerë,...
Lexo më shumë
Ekspozita në Bujanoc
Kisha nderin, që para qytetarëve të Bujanocit, më saktësisht në hollin e Shtëpisë së Kulturës të ekspozoj disa prej pikturave nga Galeria ime e pasur....
Lexo më shumë
Artistët së bashku
Në Luginën e Preshevës, përkatësisht në qytetet Bujanoc dhe Preshevë, për nderë të Ditës së Flamurit si dhe Pavarësisë së shtetit amë Shqipërisë, u hap...
Lexo më shumë
Zgjedhja juaj, obligimi ynë
Nëse shprehni interesim për ndonjë nga pikturat tona apo për t'ju punuar ndonjë të re, mund të më kontaktoni